Virtualisointi

Virtualisointi säästää Venemyynnissä

Venemyyjän työ on siirtynyt suureltaosin verkkoon. Päivät kuluvat sähköpostin ääressä, tilauksia tehden ja vastaanottaen. Hitaanoloisen IT-ympäristön tuomiin käyttökatkoksiin ei ole varaa. Työ on hyvin kausittaista, joten kokonaisvaltainen IT-uudistus on mahdollista suorittaa kivuttomasti sesongin ulkopuolella.

Asiakkaan tarpeet:
Asiakkaamme päätti uusia koko IT-infrastruktuurin: palvelimen, työasemat, kytkimet ja käyttöjärjestelmät. Tämä siksi, että heidän käyttämänsä toiminnanohjausjärjestelmä saisi uutta voimaa myynnin, varaston ja reskontran pyörittämiseen. Vanha järjestelmä oli jo aikansa elänyt ja olisi tarvinnut päivityksen toimiakseen uudemmissa Windows palvelimissa. Tietokannan kääntö uuteen järjestelmään olisi ollut aikaa vievää, samalla työasemien ohjelmistoa olisi muuttunut erilaiseksi ja olisi siten vaatinut henkilökunnan uudelleenkoulutusta. 

Satacomin ratkaisu:
Asiakkaalle toimitettiin Windows 2008R2 palvelinjärjestelmä, johon vanha palvelinjärjestelmä ”upotettiin” Hyper-V:n avulla. Järjestelmä rakennettiin HP Proliant ML 350 palvelimelle, jossa on kasvunvaraa kun ERP-ohjelmiston päivitys tulee ajankohtaiseksi. Samassa yhteydessä asiakas uusi työasemansa, sekä päivitti kytkimen 1Gb nopeudelle ja hankki koneisiinsa uusimmat MS Office versiot sekä kaikkiin laitteisiin kolmen vuoden takuun. 

Microsoft   HP   Apple   VmWare
Pori: Puh. 02 6306100            Rauma: Puh. 02 630 6140            Email: myynti@satacom.fi            © 2012 Satacom Oy